Tuesday, May 26, 2020

Да разобличим измамниците!



Във века на интернет и информационните технологии много хора се интересуват от възможностите за доходи във виртуалната мрежа. Наред с тях се нароиха и редица измамници, които предлагат какво ли не, за да се регистрираш, а после не плащат. Мисля, че ще е полезно да съберем на едно място измамническите сайтове. Това ще помогне на хората да бъдат по-точни в избора си. От друга страна ще е полезно и за сайтовете, които наистина плащат - по-лесно ще се откроят и ще бъдат намерени от потребителите.


Моето предложение за измамнически сайт,
който доказано не плаща:

Onnovost.com

Предлагат да четеш новини, като за всяка получаваш, забележете: 5лв. Толкова голяма сума за едно кликане е достатъчно доказателство за измама. Отделно че няма име на собственик, нито връзка с екип. Защо им е да се крият, ако предлагат нещо полезно и отношението им е честно?

От потребители, които са стигнали минималната сума за теглене - 1600лв - научих, че нищо не превеждат. Само дават нови и нови публикации за четене.

В момента на сайта пише, че е възстановен след хакерска атака, данните са изгубени, но вие можете да се регистрирате отново. Ясно, нали? Загубил си спечеленото и трябва да започнеш отначало. Доста елементарно оправдание, за да не плащат.

Има доста публикации за този сайт. Всичките негативни.

Сайтът за надомна работа Onnovost.com e измама
Onnovost - нов начин да бъдеш прост
Фалшив сайт за надомна работа се рекламира усилено у нас


No comments:

Post a Comment